Helposti koottavat kalusterungot Turusta kylpyhuoneisiin ja keittiöihin

Kaluste-Sarokas on toteuttanut laadukkaita kalusterunkoratkaisuja Turun seudulla jo yli 25 vuoden ajan. Kalusterunkomme sopivat kaikkiin koteihin ja yritysten tiloihin, sillä jos et löydä laajasta vakiovalikoimastamme sopivaa kalusterunkoa, toteutamme sen erikoismittatyönä edullisesti, nopeasti ja aina laadukkaasti.

Monipuolisiin tiloihin muuntuvat kalusterunkoratkaisut

Kalusterungot asennetaan yleensä keittiöön tai kodinhoitohuoneeseen – paikkoihin, jotka vaativat saumatonta ja laajaa säilytysratkaisujärjestelmää. Kalusterungoilla voidaan koota myös näyttäviä komeroita ja eteisen säilytystiloja, jotka muuntuvat helposti asiakkaiden toiveiden mukaisiksi.

Kalusterunkovalikoimaamme kuuluvat erikokoiset seinäkaapit, kätevät kuivauskaapit, kulmakaapit, suorat kulmakaapit, tuuletinhyllyköt, päätyhyllyt, mikrokaapit, baarikaapit, liesikulmahyllyt, uunipöytäkaapit, nurkkakaapit, kulmalieden avohyllyt, vinot päätykaapit, tasolaatikot ja -leikkuulaudat, laatikostot leikkuulaudalla tai ilman sekä komerot säilytykseen tai kodinkoneiden suojaksi.

Lue lisää kalusterunkovaihtoehdoista ja rakenna avustuksellamme mieleisesi kokonaisuus vakiomallistosta tai mittatilauksena!

Klikkaa auki RUNKOKUVASTO, josta näet runkojen vakiomallistomme. Kaikki rungot saatavana myös erikoismittaisina! 

Kotimaiset kalusterungot

Kaikki Kaluste-Sarokkaan kalusterungot ovat kotimaisia. Turkulaisena perheyrityksenä arvostamme kotimaisuutta ja haluamme omalta osaltamme olla vahvistamassa työtä ympäristön ja suomalaisen työn hyväksi.

Valkoiset melamiinirungot ovat saatavilla varastostamme heti Turun Orikedolta. Tilauksesta toimitamme rungot myös useassa muussa sävyssä. Kerro meille sävytoiveestasi, niin järjestämme sen mahdollisuuksiemme mukaan.

Kalusterungot kätevinä sisustusratkaisuina

Kalusterungot taipuvat säilytysratkaisuista myös laadukkaiksi huonekaluiksi, kuten tv-tasoksi, istuinlaatikoksi tai senkiksi. Olemme tehneet koko toimintamme ajan erikoismitoitettuja kalusterunkoja sisustuskäyttöön.

Taidokkaassa sisustusratkaisussa yhdistyvät kestävyys, visuaalisuus ja hyödyllisyys. Mitä pienempi tila on, sitä enemmän sen huonekaluilta on syytä vaatia. Kalusterungot ovat joka kodin todellisia supersankareita, sillä ne kätkevät sisään paljon säilytettävää tavaraa palvellen myös hyötykäytössä istuimina ja tasoina.

Sokkeli viimeistelee kalustekokonaisuuden

Kaikki Kaluste-Sarokkaan kalusterungot ovat toteuttavissa kiintosokkelilla, sokkelijaloilla, kalustejaloilla tai ilman sokkelia. Sokkeli yhdistää rungon alaosan lattialinjaan pitäen huolen siitä, että tila näyttää viimeistellyltä ilman lattianrajaan jäävää rakoa.

Laajan sokkeli- ja materiaalivalikoimamme ansiosta toimitamme kestävät kalusterungot myös märkätiloihin, kuten kylpyhuoneisiin.

Tutustu myös valmiisiin Otsosonin kylpyhuonekalusteratkaisuihin ja Stellan kylpyhuonekalusteisiin sekä Kabinetin mittatilauskaapistoihin.

 

RUNKOKUVASTO

Varaa suunnitteluaika

Varaa suunnitteluaika myymäläämme soittamalla numeroon 02 250 5055. Voit tulla tutustumaan valikoimaan myös ilman suunnitteluaikaa. Myymälässämme Turun Orikedolla sinua palvelevat ystävälliset kalustealan ammattilaiset, jotka auttavat sinua valitsemaan tilaasi sopivat kalusterungot, jotka kestävät arkeasi ja katseita pitkään.

Kaluste-Sarokas Oy - Orikedonkatu 22, 20380 Turku. Myymälämme on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9-17.

Ota yhteyttä »