Arkea helpottavat mekanismit kodin kiintokalusteisiin Turusta

Ei enää turhaa tilaa tai hankalia kaapinovia! Kodin kiintokalusteesta saa täyden hyödyn irti, kun sen suunnittelee tarkasti myös sisältä. Joskus myös tila voi aiheuttaa kalusteille rajoituksia, minkä vuoksi ne täytyy suunnitella avautumaan muutoin kuin perinteisellä ovimallilla.

Kaluste-Sarokkaan Turun myymälästä saat kodin kiinteisiin kalusteisiin kätevät mekanismit, jotka monipuolistavat kalusteiden käyttötarkoitusta ja helpottavat arkea. Mekanismivalikoimamme sopii keittiön kaappeihin, kylpyhuoneeseen, vaatekomeroihin, liukuovikaappeihin, kodinhoitohuoneen kaapistoihin tai mihin tahansa, jossa tarvitset esim. koreja, laatikoita, ulosvedettäviä hyllyjä tai muita käyttöä helpottavia mekanismeja.

Kaluste-Sarokas mahdollistaa kiintokalusteiden monipuolisen käytön laadukkailla, eri käyttötarkoituksiin sopivilla mekanismeilla, joilla voit säädellä ja muokata kaapin sisätilan järjestystä.

Mekanismiratkaisut kanssamme toteuttavat huippumerkit

Hahle
R Mokki
Helatukku
Carlo Casagrande
Helakeskus

Kaluste-Sarokas tekee yhteistyötä kalustemekanismien asiantuntijamerkkien kanssa, jotta voit rakentaa käyttötarkoituksiisi täsmällisesti sopivan kokonaisuuden. Tavallisia, mutta arkea helpottavia mekanismeja ovat esimerkiksi aukipitolaitteet, apteekkimekanismit, silityslautamekanismit, kulmamekanismit, erilaiset laatikot, sisälaatikot, kiskot, ulosvedettävät hyllyt sekä korit.

Kaikki mekanismit ovat saatavilla myös erikseen ostettuna, joten voit täydentää esimerkiksi nykyistä kaapistoa ulosvedettävillä koreilla tai vaikka sisälaatikoilla.

Etkö osaa päättää kalusteisiisi sopivaa mekanismia? Ei hätää! Kaluste-Sarokas suunnittelee kanssasi toiveidesi mukaiset ratkaisut kalusteisiisi. Saat meiltä myös kalusterungot ja -ovet.

Tutustu kalusterunkoihin

Lue lisää kalusteovista

Kodin käytännölliset apurit

Kaluste-Sarokkaan mekanismivalikoima on saatavilla Turun myymälästä.

Silityslautamekanismi helpottaa arkieloa niin kodinhoitohuoneessa kuin muissa tiloissa, sillä mekanismin avulla silityslaudan saa piiloon pieneen tilaan, asensipa sen minne tahansa. Kaluste-Sarokkaan silityslautamekanismin Turkuun toimittaa R Mokki.

Apteekkimekanismi tarkoittaa kiskoilla kaapista avautuvaa hyllyratkaisua, jonka molemmat puolet ovat avoinna, joten tuotteita voi ottaa kaapista sen molemmilta sivuilta. Ei siis enää kurkottelua kaapin perälle!

Hahlen LeMans-kulmamekanismi soveltuu erinomaisesti ja nimensä mukaisesti kulmakaappeihin, joiden avautuminen muuten olisi hankalaa. LeMans-mekanismissa kaapin sisään sijoittuu päällekkäin kiertyviä tasoja, jotka tulevat viuhkana ulos oven avatessa.

Aukipitolaitteilla voi säädellä helposti oven pysymistä auki, minkä ansiosta sormet eivät jää oven väliin eikä kaappia tarvitse aina erikseen avata, kun sitä tarvitsee. Tästä syystä aukipitolaitteet sopivat niin kotitalouksiin kuin yrityksille keittiöön ja kodinhoitotiloihin. Hahlen Aventos-mekanismit on suunniteltu erityisesti ulospäin avautuville oville.

Mekanismeilla muuntuvuutta ja pitkää käyttöikää

Joskus käyttötarpeet muuttuvat, ja silloin hyväkuntoiselle kiintokalusteelle voi antaa uuden elämän täydentämällä sitä erikseen asennettavalla mekanismilla, joka muuttaa kaapin tai muun säilytysratkaisun käyttötarkoitusta.

Kalustemekanismit hyödyttävät myös yrityksiä, joiden tuotteet voivat vaatia erityisiä säilytysratkaisuja. Olipa kyseessä koti tai yritystila, helpotat kokonaisvaltaisesti hyötykäyttöön otetulla säilytystilalla arkeasi joka tapauksessa.

Suunnittelemme kanssasi toimivan kokonaisuuden

Varaa suunnitteluaika myymäläämme soittamalla numeroon 02 250 5055 ja tule tutustumaan kalustemekanismivalikoimaamme. Selvitämme käyttötarpeesi ja esittelemme niihin sopivat mekanismit, joita pääset myös testaamaan liikkeessämme Turun Orikedolla. Olemme käytettävissäsi täyden palvelun kalustesuunnittelussa, sillä Kaluste-Sarokas on tehnyt töitä toimivien kotien eteen jo yli 25 vuotta.

Kaluste-Sarokas Oy - Orikedonkatu 22, 20380 Turku

Ota yhteyttä »