Elämää kestävät ja silmää miellyttävät kalustekokonaisuudet ja -ovet Turusta

Kaluste-Sarokas tarjoaa sekä valmiit että mittatilauksena toteutettavat kalusteet, kalusterungot, ovet, kodinkoneet ja altaat Turun seudulla, jossa myymälämme sijaitsee hyvien yhteyksien päässä Orikedolla. Myymälässämme on suuri parkkipaikka asiakkaidemme mutkattoman vierailun varmistamiseksi.

Sisustusfilosofiamme lähtökohta on se, ettei kotisi tarvitse mukautua unelmiesi kalusteisiin, vaan kalusteet muuttavat suoraan oikein mitoitettuina kotiisi tai yrityksesi tiloihin – paikkaan, jossa vietät eniten aikaa elämässäsi.

Laaja tuotevalikoima kodin kattavaan kalustamiseen

Vietämme kodeissa suurimman osan elämästämme, joten tilan täytyy kestää kulutusta ja tarjota viihtyisät puitteet arjelle ja juhlalle. Makuja on monia, mutta niille yhteistä on aina se, että lopputuloksen täytyy miellyttää käyttäjänsä silmää. Tästä syystä Kaluste-Sarokkaan tuotteissa yhdistyvät näyttävät pinnat, korkealaatuiset rakenteet ja sopivuus tilaan kuin tilaan joustavan mitoituksen ansiosta.

Kaluste-Sarokas Oy palvelee myös yrityksiä kaikissa kalusteratkaisuissa Turun seudulla. Ymmärrämme yritysarjen kulutusvaatimukset, ja toteutamme aina toiveiden mukaiset ja kestävät kalusteet joko mittatilauksena tai valmiista mallistostamme.

Kalusterungot kodin kaikkiin tiloihin

Kalusterunkovalikoimamme kattaa keittiökalusteet, komerot, kodinhoitohuoneen kalusteet, istuinlaatikostot ja jopa tv-tasot. Kalusterunkomme ovat kotimaista laatutuotantoa. Rungot toteutamme kiintosokkelilla, sokkelijaloilla, kalustejaloilla tai toiveesi mukaan ilman sokkelia mittatilauksena.

Lue lisää

Kalusteovet säilytystiloihin keittiöstä kylpyhuoneeseen

Mallistoomme kuuluvat keittiön, kylpyhuoneen, eteisen ja muiden säilytystilojen kalusteovet, jotka ovat tilattavissa suoraan valmiista mallistosta tai erikoismittaisina. Kaluste-Sarokkaan valikoimiin kuuluvat kaikki kalusteovet massiivipuusta, melamiinista, mdf-levystä tai laminaatista valmistettuina, viilutettuina, kalvopintaisena tai maalattuina. Mahdollistamme myös mallistosta poikkeavat värit.

Lue lisää

Liukuovet säilytysratkaisuihin ja tilojen jakamiseen

Tyylikkäät liukuovet mahdollistavat edullisesti helpot sisustusratkaisut tai tilanjaot. Kotimaisiin, aina mittojen mukaan valmistettaviin liukuoviin asiakkaamme saa valita kehysvärin, kehysmallin ja ovimateriaalin.

Lue lisää

Altaat perinteisistä malleista erikoismittatilauksiin

Valikoimaamme kuuluvat sekä perinteiset allasmallit että erikoismittatilauksena toteutetut allasratkaisut alan johtavilta keittiö- ja kylpyhuoneallasvalmistajilta. Kaluste-Sarokkaan altaat sopivat kaikkiin koteihin ja yritysten tiloihin arkikäyttöön ja kovaan kulutukseen.

Lue lisää

Mekanismit kaikkiin kiintokalusteisiin

Toteutamme kaikkiin kiintokalusteisiin arkea helpottavat mekanismit, jotka voit valita tarpeidesi mukaan kaappeihin, kylpyhuoneisiin ja kodinhoitohuoneeseen. Valikoimaamme kuuluvat muun muassa apteekkimekanismit, kulmamekanismit, aukipitolaitteet sekä erilaiset kapeiden kaappien mekanismit.

Lue lisää

Helat ja tarvikkeet

Kaluste-Sarokas tarjoaa laajan valikoiman kalusteiden lisätarvikkeita, heloja, saranoita, hidastimia ja vetimiä Turun Orikedon myymälästä. Kaikkiin kalustekokonaisuuksiimme on saatavilla saranoita, erikoissaranoita, saranahidastimia, vetimiä ja Aventos-aukipitolaitteita.

Lue lisää

Muut tuotteet

Kaluste-Sarokkaan kalusteiden lisätarvikkeilla teet säilytysratkaisusta entistä monipuolisemman, mutta muutat myös helposti sen käyttötarkoitusta. Elämä muuttuu, mutta laadukkaat kiintokalusteet pysyvät.

Lue lisää

Kylpyhuonekalusteet

Kaluste-Sarokas viimeistelee kylpyhuoneesi kestävillä, märkätilaan ja yleisilmeeseen sopivilla kalusteilla. Valikoimaamme kuuluvat Otsosonin laadukkaat kalusteet, joista voit koota mieleisesi kokonaisuuden, sillä toimitamme kylpyhuonekalusteet sekä vakiomallistosta että mittatilattuina.

Lue lisää

Kodinkoneet ja liesituulettimet

Kodin kalusteiden turkulaisena ammattilaisena Kaluste-Sarokas pitää huolen siitä, että voit uudistaa tyylikkäästi ja kestävästi remontin yhteydessä myös kodinkoneesi. 

Lue lisää

Työtasot

Kalustealan yli 25 vuoden kokemus on opettanut meitä kohtaamaan arjen kulutuksen ja mahdollistamaan asiakkaillemme työskentelytilat, jotka säilyttävät huippulaatunsa vuosia.

Lue lisää

Varaa suunnitteluaika ja tutustu valikoimaamme

Kaluste-Sarokkaan myymälä Turun Orikedolla on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9-17. Voit tulla tutustumaan valikoimaan aina ilman ajanvarausta, mutta suunnittelua varten pyydämme varaamaan ajan myyjiltämme tai numerosta 02 250 5055.

Suunnittelussa käymme läpi toiveesi, kohteesi vaatimukset ja rajoitukset sekä materiaalivalintasi, toimitusaikatoiveen ja mahdolliset mittatilaustarpeet

Jutellaanko pian lisää toiveidesi mukaisista kalusteratkaisuista?