Kestävät ja kauniit altaat Turun myymälästä keittiöihin ja kylpyhuoneisiin

Altaat ovat keittiöiden ja kylpyhuoneiden tärkeitä lisävarusteita. Koska altaat ovat keskeisillä paikoilla kylpyhuoneissa ja keittiöissä, kannattaa ne valita yhtä huolellisesti kuin muutkin kalusteet.

Kaluste-Sarokas toimittaa kestävät ja laadukkaat keittiö- ja kylpyhuonealtaat kaikkiin korkealaatuisia ja käytännöllisiä sisustusratkaisuja rakastaviin koteihin. Mallistomme painottuu niin perinteisiin altaisiin kuin erikoismitoitettuihinkin allasratkaisuihin.

Perinteiset altaat ja modernit ratkaisut yhteistyökumppaneilta

Kaluste-Sarokas toimittaa yhteistyössä alan huippumerkkien kanssa kestävät altaat toiveidesi mukaisesti. Erilaisia allasmalleja ja -materiaaleja on nähtävillä myymälässämme, josta saat tarvittaessa lisätietoja ja apua kaikkiin allassuunnittelukysymyksiisi.

R Mokin Alveus-altaat
Suurin osa R Mokin rst-altaista on saatavilla suoraan Kaluste-Sarokkaan varastolta Turusta. R Mokki toimittaa altaita teräksestä, komposiitista, valumarmorista sekä emaloituna, kestävällä laadulla ja ammattitaidolla.

Stala
Stalalta saat ruostumattomasta teräksestä valmistetut pesupöydät 5 mm:n välein. Tästä pääset suunnitteluohjelmaan suunnittelemaan oman rst-pesupöytäsi. Saatavana myös rst-tasoja, ilman allasta.

Otsoson
Kotimainen Otsoson toimittaa kestävät kylpyhuonealtaat vakiomittaisina ja tietyt mallit erikoismitoituksella valumarmorista. Altaita saatavana myös posliinista ja ruostumattomasta teräksestä. Keittiöaltaat Otsoson valmistaa sekä ruostumattomasta teräksestä että komposiitista.

Franke
Franken altaissa korkealaatuinen ammattitaito yhdistyy sekä klassiseen että moderniin muotoiluun. Altaissa on puhdistusta helpottava, patentoitu hanataso. Franken allasmateriaaleja ovat ruostumaton teräs, Fragranite, Draceram ja Tectonite. Myös Franke toimittaa rst-pesupöydät vakiomittaisina sekä erikoismittaisina.

Lapetek
Lapetekilla laaja valikoima rst-altaita sekä kivikeramiikka- ja silgranit-altaita monessa eri sävyssä. Myös hyvä valikoima lisätarvikkeita.

Carlo Casagrande
Carlo Casagranden valikoimasta erilaiset keittiö- ja kylpyhuonealtaat.

Laadukas allas on turvallinen valinta

Hyvät keittiö- ja kylpyhuonekalusteet takaavat toimivan kodin, jossa on turvallista toimia veden kanssa. Laadukkaat kiintokalusteet ja allasratkaisut keittiössä ja kylpyhuoneessa ennalta ehkäisevät vesi- ja kosteusvahinkoja.

Olipa kyseessä sitten allas kylpyhuoneeseen tai keittiöön, täytyy allasta valitessa huomioida sen sopiminen tilojen muuhun sisustukseen sekä sen käyttötarkoitus. Mitä altaassa pestään? Tiskataanko siinä? Käyttötarkoitus vaikuttaa sekä altaan sijoitteluun, kokoon, malliin että puhdistusvaatimuksiin.

Näitä kysymyksiä sinun ei tarvitse pohtia yksin, sillä Kaluste-Sarokas auttaa sinua valitsemaan oikean, tilaasi sopivan mallin ja käyttötarpeitasi vastaavan allasmateriaalin.

Otsosonin valmiisiin kylpyhuonekalusteisiin voit tutustua tästä!

Valmiisiin Carlo Casagranden kylpyhuonekalusteisiin voit tutustua tästä!

Suunnitellaan yhdessä!

Varaa suunnitteluaika altaan valitsemiselle tai kylpyhuonekokonaisuudelle soittamalla numeroon 02 250 5055. Erilaisia allasmalleja on nähtävillä myymälässämme, johon voit tulla tutustumaan kätevästi sen aukioloaikoina. Palvelemme sinua Turun Orikedolla, jossa sijaitsevassa myymälässämme on myös tilava parkkipaikka asiointisi helpottamiseksi.

Kaluste-Sarokas Oy - Orikedonkatu 22, 20380 Turku

Ota yhteyttä »