Kestävät kodinkoneet Turussa BOSCHILTA, UPOLTA ja HELKAMALTA

Kodin kalusteiden turkulaisena ammattilaisena Kaluste-Sarokas pitää huolen siitä, että voit uudistaa tyylikkäästi ja kestävästi remontin yhteydessä myös kodinkoneesi. Kun kaapinovet ja kalusterungot uusii, voi niihin helposti integroida kodinkoneet, jotka jäävät tyylikkäästi piiloon näyttäviin kalustekokonaisuuksiin.

Kaluste-Sarokkaan kodinkoneratkaisut ovat saatavilla valkoiduin mallein huippuvalmistajilta BOSCH:lta, UPO:lta ja HELKAMA:lta. Saatavana myös muita laatumerkkejä, kuten SIEMENS. ELECTROLUX ym. Kysy lisää!

BOSCH, UPO ja HELKAMA tarjoavat kattavan kodinkonevalikoiman

Kaluste-Sarokas tarjoaa kodin näyttäviin kalustejärjestelmiin korkealaatuiset kodinkoneet Turussa BOSCH:lta, UPOlta sekä HELKAMA:lta

Toteutamme yhteistyössä usean merkin kanssa kauniisti kalusterunkoihin integroidut kodinkonekokonaisuudet, jotka voit piilottaa näkyvistä tai säilyttää keittiön katseenvangitsijoina. Toimitamme myös perinteiset mallit kuten lattialiedet, astianpesukoneet sekä vapaasti seisovat jääkaapit ja pakastimet.

Tutustu BOSCHn tuotevalikoimaan

Tutustu UPOn tuotevalikoimaan

Tutustu HELKAMAn tuotevalikoimaan

Kodinkoneiden uusiminen on taloudellinen ratkaisu

Kiintokalusteremontti tarjoaa hyvän hetken kodinkoneiden uusimisille. Se kannattaa, sillä vanhat kodinkoneet kuluttavat yleensä enemmän sähköä kuin uudet, jotka ovat jo valmiiksi energiatehokkaita nykyajan vaatimusten mukaisesti. Uusimalla kodinkoneet säästät sekä lompakkoasi että luontoa.

Etenkin liesien ja jääkaappien käyttöaika voi venyä pitkäksi, sillä niiden uusiminen voi tuntua työläältä. Vaikka kodinkone toimisi, kannattaa se uusia ennen hajoamista, jolloin välttyy mahdollisilta vahingoilta ja tekee palveluksen jo etukäteen energiatehokkuudelle.

Kaluste-Sarokas auttaa sinua valitsemaan sopivat kodinkoneet kaikissa keittiömalleissa.

 

 

Kauttamme laadukkaat liesituulettimet SAVOlta

Savo Design & Technic on vuonna 1982 perustettu suomalainen perheyritys, joka tarjoaa viimeisteltyjä, arkea helpottavia ratkaisuja kodin kiintokalustevalmistajille. Panostamme jatkuvaan tuotekehitykseen, ja huolellisesti suunniteltu tuotemallistomme kasvaa jatkuvasti. Siihen kuuluu omien SAVO-tuotteiden ohella eurooppalaisia huippubrändejä, kuten paljon kehuja kerännyt BORA.

Kaluste-Sarokkaalta saat valikoidut liesituuletinmallit suoraan varastosta, tai tilattua nopeasti ja kilpailukykyiseen hintaan, minkä tahansa Savon liestituulettimen tai tuotteen.

SAVOn liesituuletin valikoimaan pääset tästä

​​​​​​​

Uudista kodinkoneesi ja varaa suunnitteluaika!

Varaa suunnitteluaika laadukkaalle kodinkoneuudistukselle myymäläämme soittamalla numeroon 02 250 5055. Asiantuntijamme selvittää käyttötarkoitukseesi sopivan laitteiston valikoimastamme.

Voit myös tulla tutustumaan Turun Orikedolla sijaitsevaan myymälään, jossa esillä on joitain malleja sekä tilava parkkipaikka, johon hurautat kätevästi autolla.

Kaluste-Sarokas Oy - Orikedonkatu 22, 20380 Turku

Ota yhteyttä