Kestävät kodinkoneet Turussa UPOLTA, GORENJELTA JA CATALTA

Kodin kalusteiden turkulaisena ammattilaisena Kaluste-Sarokas pitää huolen siitä, että voit uudistaa tyylikkäästi ja kestävästi remontin yhteydessä myös kodinkoneesi. Kun kaapinovet ja kalusterungot uusii, voi niihin helposti integroida kodinkoneet, jotka jäävät tyylikkäästi piiloon näyttäviin kalustekokonaisuuksiin.

Kaluste-Sarokkaan kodinkoneratkaisut ovat saatavilla huippuvalmistajilta UPOlta, GORENJElta sekä CATAlta, joiden kanssa teemme saumatonta yhteistyötä toimivan keittiösi hyväksi.

UPO ja GORENJE tarjoavat kattavan kodinkonevalikoiman

Kaluste-Sarokas tarjoaa kodin näyttäviin kalustejärjestelmiin korkealaatuiset kodinkoneet Turussa UPOlta sekä GORENJElta.

Toteutamme yhteistyössä UPOn ja GORENJEn kanssa kauniisti kalusterunkoihin integroidut kodinkonekokonaisuudet, jotka voit piilottaa näkyvistä tai säilyttää keittiön katseenvangitsijoina. Toimitamme myös perinteiset mallit kuten lattialiedet, astianpesukoneet sekä vapaasti seisovat jääkaapit ja pakastimet.

Tutustu UPOn tuotevalikoimaan

Tutustu Gorenjen valikoimaan

Kodinkoneiden uusiminen on taloudellinen ratkaisu

Kiintokalusteremontti tarjoaa hyvän hetken kodinkoneiden uusimisille. Se kannattaa, sillä vanhat kodinkoneet kuluttavat yleensä enemmän sähköä kuin uudet, jotka ovat jo valmiiksi energiatehokkaita nykyajan vaatimusten mukaisesti. Uusimalla kodinkoneet säästät sekä lompakkoasi että luontoa.

Etenkin liesien ja jääkaappien käyttöaika voi venyä pitkäksi, sillä niiden uusiminen voi tuntua työläältä. Vaikka kodinkone toimisi, kannattaa se uusia ennen hajoamista, jolloin välttyy mahdollisilta vahingoilta ja tekee palveluksen jo etukäteen energiatehokkuudelle.

Kaluste-Sarokas auttaa sinua valitsemaan sopivat kodinkoneet kaikissa keittiömalleissa.

Pitkäikäistä laatua ja tehoa keittiöihin CATA-kodinkoneilla

CATA (Cata Electrodomésticos S.L) on vuonna 1947 Barcelonan Torellossa perustettu kodinkoneyritys, jolla on yli 70 vuoden vahva kokemus laadukkaiden liesituulettimien, kodinkoneiden ja lämmityslaitteiden valmistamisesta. CATA kuuluu perustamaansa CNA Groupiin, johon ovat liittyneet myös useat muut laadukkaat kodinkonemerkit, kuten esimerkiksi Nodor.

Euroopan neljän suurimman kodinkonevalmistajan joukkoon kuuluva CATA tekee jatkuvaa tuotekehitystä, ja useat tehtaat sekä Espanjassa että Kiinassa mahdollistavat erinomaisen hinta-laatusuhteen, josta myös Kaluste-Sarokkaan asiakkaat saavat nauttia huolellisesti kootuilla kaluste- ja kodinkonekokonaisuuksilla.

CATA-malliston ominaisuuksiin kuuluvat uunien teleskooppijohteet, Pyrolyysi- tai Aquaclean-puhdistustoiminnot, vapaa-alueiset induktiotasot ja jääkaappi-pakastimien LCD-näytöt.

Uunit, astianpesukoneet, jääkaapit ja pakastimet ovat saatavilla eri sävyissä, johon kuuluvat tyylikkäästi musta, valkoinen ja ruostumaton teräs.

Tutustu CATAn kodinkoneisiin

Lue lisää CATAn liesituulettimista

Katso myös SAVOn liesituulettimet

​​​​​​​

Uudista kodinkoneesi ja varaa suunnitteluaika!

Varaa suunnitteluaika laadukkaalle kodinkoneuudistukselle myymäläämme soittamalla numeroon 02 250 5055. Asiantuntijamme selvittää käyttötarkoitukseesi sopivan laitteiston valikoimastamme.

Voit myös tulla tutustumaan Turun Orikedolla sijaitsevaan myymälään, jossa esillä on joitain malleja sekä tilava parkkipaikka, johon hurautat kätevästi autolla.

Kaluste-Sarokas Oy - Orikedonkatu 22, 20380 Turku

Ota yhteyttä