Ajattomat ja aikaa kestävät kylpyhuonekalusteet Turussa

Kaluste-Sarokas viimeistelee kylpyhuoneesi kestävillä ja yleisilmeeseen sopivilla kalusteilla. Valikoimaamme kuuluuvat Otsosonin ja Carlo Casagranden laadukkaat valmiskalusteet, joista voit koota mieleisesi kokonaisuuden. Toimitamme kylpyhuonekalusteet myös mittojen ja toiveiden mukaan tehtyinä.

Kotimaiset Otsoson-kalusteet kaikkiin kylpyhuoneisiin

Arvostamme kotimaisuutta ja muuntautumiskykyä, minkä vuoksi kalustamme kylpyhuoneesi yhteistyökumppanimme Otsosonin tuotteilla. Otsosonin mallisto on laaja ja selkeälinjainen, ja sen kalusteet ovat saatavilla useassa eri koossa. Kalusteiden ansiosta pystymme suunnittelemaan kylpyhuoneeseesi runsaasti säilytystilaa, vaikka tila itsessään olisi pieni.

Otsoson on suomalainen keittiö- ja kylpyhuonealtaiden, -kalusteiden ja valopeilien maahantuoja ja valmistaja. Hahle-ryhmään kuuluva Otsoson on palvellut suomalaisia kylpyhuoneita jo 20 vuotta. Otsosonin varasto sijaitsee Outokummussa, josta tuotteet löytävät toiveidesi mukaiseen kokonaisuuteen.

Tutustu Otsosonin mallistoon

Kylpyhuonekalusteet kasattuina tai osina, altaiden kanssa tai ilman

Kylpyhuone saa huolitellun ilmeen valopeileistä ja näyttävistä peilikaapeista. Valitsitpa minkälaisen kylpyhuonekalustekokonaisuuden tahansa, toimitamme sen sinulle valmiiksi kasattuna tai osina, altaan kanssa tai ilman. Juuri niin, kuin itse haluat! Kaluste-Sarokkaan myymälässä Turussa voit tutustua rauhassa korkealuokkaiseen mallistoon, josta voimme koota haluamasi kokonaisuuden.

Otsosonin kylpyhuonekalusteet ovat Suomessa valmistettuja laatutuotteita, joissa on kestävät helat, sulavasti liukuvat Tandembox-laatikot ja vaimentavat saranat. AirTec-reunanauhoitustekniikka mahdollistaa kaikkien saumojen mahdollisimman suuren kosteudensietokyvyn, jonka ansiosta tuotteet kestävät aikaa ja elämää pitkään.

Carlo Casagranden kylpyhuone- ja allasmallistoon voi tutustua tästä.

Uusittu kylpyhuone pienellä sijoituksella

Kylpyhuoneen uusiminen ei aina vaadi perusteellista remonttia, vaan näyttävän muutoksen saa aikaan jo pelkästään kalusteiden uusimisella. Jos tekee kokonaisvaltaisen kylpyhuoneremontin, kannattaa kalusteasiat ottaa huomioon ennen kuin remontti on edennyt loppusuoralle.

Kaluste-Sarokas Turussa auttaa sinua suunnitelemaan käytännöllisen ja kestävän kokonaisuuden kylpyhuoneeseesi. Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat, etenkin, jos sähköpistokkeita tai hanan paikkoja ei ole vielä lyöty lukkoon. Mikäli paikat on jo olemassa, Kaluste-Sarokas kokoaa kanssasi joko vakiovalikoimasta tai mittatilaustyönä kylpyhuoneeseesi täydellisesti sopivat kalusteet.

Yhteistyössä Kaluste-Sarokkaan kanssa saat toimivan ja tyylikkään kylpyhuoneen, joka kestää nykyajan vaatimusten mukaisesti pitkään.

Ota yhteyttä »

Suunnitellaanko aikaa kestävä kylpyhuone heti?

Kaluste-Sarokas on kalustealan kokenut asiantuntija, joka on uudistanut kodin tiloja kiintokalusteilla jo yli 25 vuotta. Olipa kyseessä kylpyhuone, keittiö tai kodinhoitohuone, huolehdimme sen kalusteratkaisuista alkuideasta lopputuotteeksi – aina toiveidesi mukaisesti. Varaa suunnitteluaika myymäläämme numerosta 02 250 5055, niin olet jo askeleen lähempänä ajanmukaista, kaunista ja kestävää kylpyhuonetta.

Voit myös tulla tutustumaan Turun Orikedon myymäläämme, jossa kaikki mallit ja materiaalit ovat nähtävillä. Myymälämme yhteydessä on tilava parkkipaikka, jolla mahdollistamme sinulle sujuvan asioinnin.

Kaluste-Sarokas Oy - Orikedonkatu 22, 20380 Turku

Ota yhteyttä