Täyden palvelun kalusteasiantuntija Turussa

Me Kaluste-Sarokkaalla uskomme siihen, että mielekäs arki syntyy loppujen lopuksi pienistä iloista. Siksi tiedämme, että yksi niistä on toimiva koti, ja koska tarjoamme monipuolisia, kestäviä ja kauniita kiintokalusteita, haluamme varmistaa, että ne palvelevat sinua loppuun saakka toiveidesi mukaisesti.

Kaluste-Sarokkaan kalusteiden lisätarvikkeilla teet säilytysratkaisusta entistä monipuolisemman, mutta muutat myös helposti sen käyttötarkoitusta. Elämä muuttuu, mutta laadukkaat kiintokalusteet pysyvät.

Laatutuotteet täydentävät kalusteratkaisut

Kaluste-Sarokkaan laaja valikoima sisältää kalusterunkoihin tarkoitetut lisätarvikkeet, jotka helpottavat arkea, monipuolistavat käyttötarkoitusta ja lisäävät käyttömukavuutta.

Saat Kaluste-Sarokkaalta:

Hyllynkannattimet
Kulmaraudat
Johdon läpiviennit
Jätevaunut
Kalustejalat
Sokkelit
Liukuovimekanismit
Sidelistat
Liukukiskot
Leikkuulautakiskot
Muovilaatikot
Metallilaatikot (Hahle Metabox)
Hidastinlaatikot (Hahle Tandembox)
Vetokorit
Reunanauhat
Tuuletusritilät
Vaateputket
Valolistat ja yläkoristelistat
Stella-säätöhyllyjärjestelmä (R Mokki)

Voit täydentää säilytysratkaisusi kestävillä muovi-, metalli- ja hidastinlaatikoilla, jotka liukuvat kätevillä kiskoilla kolisematta kaapin sisään. Vaateputket ja vetokorit helpottavat tekstiilien organisointia ja pitävät vaatekaapin siistinä pitkään.

Kokonaisvalikoimaan pääset tutustumaan Turun Orikedolla sijaitsevassa myymälässämme.

Etkö löytänyt tuoteluettelosta etsimääsi? Ota meihin yhteyttä, niin järjestämme tuotteen sinulle mahdollisuuksiemme mukaan. Kaluste-Sarokas tilaa tuotteen suoraan toimittajalta, jos sitä ei löydy hyllystä.

Melamiinilevyjen määrämittasahaukset

Emme suotta kutsu itseämme turkulaiseksi mittatilausammattilaiseksi, sillä kaikki kalusteemme ovat saatavilla erikoismitoitettuina. Autamme sinua myös määrämittasahauksissa. Suoritamme nopeasti ja ammattitaitoisesti melamiinilevyjen määrämittasahaukset ja nauhoitukset useissa sävyissä ja paksuusluokissa. 

Kiintokalusteille käyttömukavuutta liukukiskoilla ja hidastimilla

Voit viimeistellä Kaluste-Sarokkaan kiintokalustetilauksen laadukkailla liukukiskoilla, hidastinlaatikoilla ja listoilla. Liukukiskot ja hidastinlaatikot vähentävät kalusteista tulevaa ääntä, joten ne sopivat erinomaisesti tiloihin, joissa ääntä saa olla rajallisesti.

Hiljaiset kaapistot ja laatikostot lisäävät kodissa myös asumisviihtyvyyttä ja takaavat sekä naapureille että perheenjäsenille pitkät unet. Kun kaapisto ei kolahtele, ei se myöskään pääse kulumaan herkästi.

Ota yhteyttä »

Toteutamme kattavan kalustesuunnittelun

Kaluste-Sarokkaan laaja tuotevalikoima mahdollistaa kokonaisvaltaisen kiintokalustesuunnittelun täysin toiveidesi mukaisesti. Voit valita kaikki yksityiskohdat pohjasokkelista erikoissaranoihin, materiaalit, värit ja sisusteet. Varaa suunnitteluaika myymäläämme numerosta 02 250 5055. Voit myös milloin tahansa tulla tutustumaan valikoimaamme Turun Orikedon myymälään, jossa sinua odottavat kokeneet kalustealan asiantuntijat. Me mittaamme ja toteutamme, sinä unelmoit.

Kaluste-Sarokas Oy - Orikedonkatu 22, 20380 Turku

 

Jätä yhteydenottopyyntö