Liukuovet Turusta mittatilaustyönä

Kaluste-Sarokas toimittaa nopeasti ja edullisesti laadukkaat mittatilausliukuovet Turusta. Liukuovet sopivat niin säilytysratkaisuihin kuin sisustamiseen, erinomaisen muunneltavuutensa ansiosta.

Toimitamme kaikki liukuovet tilauksesta, joten voit valita oveen kehyksen mallin, värin ja materiaalin.

Kotimaista työtä pitkällä takuuajalla

Kaluste-Sarokkaan kaikki liukuovet valmistetaan Suomessa, sillä arvostamme kotimaista työtä ja kestävää laatua sekä ympäristöä. Luotamme työnjälkeemme ja toimittamiimme tuotteisiin niin paljon, että myönnämme kaikille liukuovillemme 10 vuoden toimintatakuun.

Saat meiltä kotimaisen Kabinetin ensiluokkaiset liukuovikokonaisuudet tai voit valita haluamasi liukuoven omasta mallistostamme.

Kaluste-Sarokas toimittaa oman mallistonsa liukuovet nopeasti ja edullisesti yhteistyössä alihankkijan kanssa. Kaikki mallit ja materiaalit ovat nähtävillä myymälässämme, johon voit tulla vierailemaan tai varata etukäteen erillisen suunnitteluajan.

Kabinetin kestävät ja kotimaiset liukuoviratkaisut

Kabinetin liukuovet, kaapistot ja tilanjakajat valmistetaan Suomessa niin ikään aina tilauksesta kestävistä ja moderneista materiaaleista. Kabinetti-ovilla on Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus, ja ovet sekä rungot valmistuvatkin Polvijärvellä Itä-Suomessa.

Valitsitpa minkä rungon tahansa, valmistamme tai tilaamme sen aina mittojen ja toiveidesi mukaan, joten asiakkaamme ei koskaan tarvitse tyytyä kompromisseihin. Sisustajan / rakentajan maailma on lähes rajaton!

Katso esimerkkejä Kabinetin rungoista

Suosittelemme tilanjako-ovia ratkaisemaan työhuoneiden tilanjakoa, jakamaan lastenhuoneita tai erottamaan työtilan makuuhuoneesta. Sinun toiveesi määrittävät toteutuksen. Kerro meille siis, miten Kaluste-Sarokas voi auttaa sinua!

Lasi- ja peiliovet turvakalvolla ja kantavilla kiskoilla

Kotimaisen työn lisäksi Kaluste-Sarokas arvostaa turvallisuutta. Tästä syystä lasi- ja peiliovissamme on koko oven leveydeltä turvakalvo, joka estää sirpaleiden irtoamisen, jos peili tai lasi jostakin syystä rikkoutuu.

Kaikkiin liukuoviin on myös saatavilla erikokoisia ylä- ja alakiskoja, yksi-, kaksi- tai kolmiuraisina. Alumiinikehyksellä olevia ovia voimme toimittaa jopa 160 senttimetriä leveinä. Kalustealan monipuolisena ammattilaisena saat meiltä liukuoviratkaisuihin myös laadukkaat ja kotimaiset kalusterungot. Liukuovet vaativat minimissään 7 cm tilaa syvyydestä, joka on hyvä huomioida jo suunnitteluvaiheessa.

Tutustu yksittäispakattuihin kalusterunkoihin tai Kabinetin esimerkkeihin.

Liukuovet tyylikkäinä tilanjakajina

Liukuovet sopivat säilytysratkaisukäytön lisäksi kodin sisustamiseen, sillä ne ovat helposti asennettavia ja näyttäviä tilanjakajia. Liukuovella voi korvata välioven tai sitä voi käyttää osana kaunista väliseinää. Tilanjako-ovet ovat saatavilla sekä ala- että yläkantoisina.

Pyydä meiltä tarjous alla olevalla lomakkeella!

Varaa suunnitteluaika tyylikkäälle liukuovikokonaisuudelle

Kaluste-Sarokas toteuttaa helposti muunneltavat, aina tilaan mitoitetut liukuoviratkaisut koteihin ja yritysten tiloihin. Varaa suunnitteluaika myymäläämme soittamalla numeroon 02 250 5055 tai täytä tarjouspyyntölomake (mahdolliset liitetiedostot voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen: jp.maki@kaluste-sarokas.fi). Turun Orikedolla sijaitsevassa täyden palvelun kalustemyymälässä sinua odottavat kokeneet liukuovikokonaisuuksien suunnittelijat, jotka selvittävät tilasi rajoitukset ja mahdollisuudet sekä kuuntelevat tarkasti toiveitasi. Niistä syntyy aikaa kestävä kaunis kokonaisuus!

Kaluste-Sarokas Oy - Orikedonkatu 22, 20380 Turku

 

Pyydä meiltä tarjous!