Tyylikkäät ovet kodin kaikkiin kalusteisiin Turun myymälästä

Kiintokalusteet ovat massiivisen kokonsa vuoksi tilan todellisia katseenvangitsijoita, joten ne kannattaa valita huolella niin visuaalisuutta kuin käyttötarkoitustakin ajatellen.

Kaluste-Sarokkaan mallistoon kuuluvat laadukkaat ovet keittiön, kylpyhuoneen, eteisen ja muiden säilytystilojen kalusteisiin. Ja mikä parasta! Valmiin kalusterunkosi koolla ei ole väliä, sillä saat meiltä kalusteovet sekä valmiista mallistosta että tilauksesta erikoismittaisina.

Ymmärrämme myös värien merkityksen sisustuksessa ja siksi tarjoamme tilauksesta myös mallistosta poikkeavia värejä (kaikki RAL ja NCS värikartan sävyt). Kerro meille unelmiesi ovikokonaisuudesta, niin toteutamme sen mahdollisuuksien mukaan!

Yhteistyötä laatumerkkien kanssa

Kokeneena kalustealan ammattilaisena Kaluste-Sarokas tekee yhteistyötä vain ensiluokkaista laatua tuottavien huippumerkkien kanssa. Vaikka toimitamme tuotteet nopeasti, emme tee pikavalintoja, vaan haluamme, että tyytyväisen asiakkaamme takana on aina pitkäaikainen ja aidosti kestävä ratkaisu, olipa kyseessä sitten kalustekokonaisuus tai vaikka pelkkä ovi.

Laajan yhteistyöverkostomme ansiosta tarjoamme Turun myymälästämme ovet kalusteisiin monin eri materiaalein. Voit valita maalatun tai kalvopinnoitetun MDF-oven, melamiinioven, viilutetun oven, masiivipuuoven tai laminaattioven.

Kensapuu
Maalatut ja kalvopinnoitetut MDF-ovet sekä melamiiniovet

Hahle
Viilutetut ovet, massiivipuuovet, alukehäovet sekä melamiini- ja MDF-ovet

Ovi-Hollola
Viilutetut ovet ja massiivipuuratkaisut

Ovin
Laminaatti- ja melamiiniovet

Carlo Casagrande
Maalatut ja kalvopinnoitetut MDF-ovet sekä melamiiniovet 

Melamiini- ja laminaattiovet
 

Kaikki edustamamme kalusteovimerkit ovat kotimaisia, lukuun ottamatta Carlo Casagrandea. Kalusteovet voit yhdistää Kaluste-Sarokkaan laadukkaisiin kalusterunkoihin, joiden valikoimaan voit tutustua mallistostamme, tai voit tilata meiltä pelkät ovet, niin halutessasi.

Mistä tiedän tilaani sopivan ovimateriaalin?

Kaluste-Sarokas auttaa sinua aina valitsemaan uudistamaasi tilaan sopivat ovet. Mallia, materiaalia tai väriä ei siis tarvitse päättää etukäteen. Valikoimamme lähtökohta on aina ajattomuus ja kestävyys.

Helposti muotoiltavat, monissa värisävyissä saatavat MDF-ovet sopivat kaikkiin kodin tiloihin kestävyytensä ansiosta, sillä ne on tehty puolikovasta kuitulevystä, johon myös MDF-lyhenne viittaa (medium-density fibreboard). Kaluste-Sarokkaan asiakkaana voit heittää kuitenkin lyhenteet romukoppaan ja keskittyä sisustamisen iloon!

Massiivipuuovi sopii tiloihin, jotka huutavat eleganttia ilmettä ja erityistä kestävyyttä, sillä massiivipuu säilyy uudenveroisena vuosikausia. Massiivipuu on myös ympäristöystävällinen valinta, sillä sen pintaa on mahdollista korjata, jos se vaurioituu.

Laminaatti ja melamiini ovat huolettomia ja helppohoitoisia pintamateriaalivaihtoehtoja kalusteoviin. Laminaatti sopii keittiön lisäksi myös erityisen hyvin eteistiloihin ja kodinhoitohuoneeseen.

Varaa suunnitteluaika

Varaa suunnitteluaika myymäläämme soittamalla numeroon 02 250 5055. Voit tulla tutustumaan valikoimaan myös ilman suunnitteluaikaa. Myymälässämme Turun Orikedolla sinua palvelevat ystävälliset kalustealan ammattilaiset, jotka auttavat sinua valitsemaan tilaasi sopivat kalusterungot, jotka kestävät arkeasi ja katseita pitkään.

Kaluste-Sarokas Oy - Orikedonkatu 22, 20380 Turku. Myymälämme on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9-17.

Ota yhteyttä »