Kestävät työtasot ja välitilalevyt Turusta

Kalustealan yli 25 vuoden kokemus on opettanut meitä kohtaamaan arjen kulutuksen ja mahdollistamaan asiakkaillemme työskentelytilat, jotka säilyttävät huippulaatunsa vuosia. Kaluste-Sarokas myy kestävät ja Suomessa valmistetut laminaatti-, massiivipuu-, kivi- ja kvartsitasot Turun seudulla Orikedolla sijaitsevasta myymälästä.

Voit tutustua valikoimaamme mallistostamme tai tulla kokemaan arkea helpottavan ja aikaa kestävän laadun myymäläämme itse. Myymälässämme sinua odottaa asiantuntijatiimimme ja laaja valikoima mallipaloja, joiden avulla valitset toiveesi täyttävät työtasot ja välitilan levyt kotiisi ja yrityksesi tiloihin.

Pintoja elämää kestävillä materiaaleilla

Kalustepalvelumme lähtökohta on aina ollut asiakkaan toiveiden toteuttamisen lisäksi mahdollisimman pitkän käyttöiän sekä toimivuuden takaaminen. Tämän vuoksi kovan kulutuksen alla olevien työtasojen materiaaleja ovatkin laminaatti, kivi, kvartsi ja massiivipuu.

Laminaatti on äärimmäisen hyvin kulutusta kestävä materiaali, joka on helppo pitää puhtaana ja joka sopii kaikkiin tiloihin, keittiöstä kylpyhuoneeseen. Massiivipuu puolestaan on näyttävä ja elegantti materiaali, joka todella kestää aikaa. Massiivipuuhun vuosien jälkeen tulleet vauriot on myös mahdollista korjata hiomalla ja käsittelemällä ne uudelleen. Kivi ja kvartsi kovuutensa ansiosta kestävät hyvin kolhuja ja sopivat siksi tilaan, jossa sattuu ja tapahtuu.

Välitilan levyn materiaaliksi voit valita laminaatin lisäksi lasin, alumiinipintaisen komposiittilevyn, vinyylin, RST-levyn, MDF-levyn, viilulevyn, kiven tai kvartsin. Alumiinipintainen komposiittilevy on kestävä ja helposti käsiteltävä, sillä se taipuu ja leikkaantuu hyvin ennen asentamista. Kuumuutta kestävä RST-levy puolestaan on aina varma valinta keittiöön kulutusta kestävien kiven ja kvartsin tavoin.

Yhteistyössä laatumerkkien kanssa

Kaluste-Sarokas myy laadukkaiden merkkien työtasot ja keittiön välitilalevyt yhteistyössä ensiluokkaisten ja kokeneiden valmistajien kanssa. 

Kivi- ja kvartsitasot sekä välitilat
Ecolamin laminaatti-, kompakti- ja massiivipuutasot sekä välitilalevyt
JR-Kalusteen laminaattitasot ja välitilalevyt
Tälli Oy:n laminaattitasot sekä välitilalevyt (Formica)
Ovinin laminaattitasot puulistalla
Carlo Casagranden laminaatti- ja massiivitasot sekä välitilalevyt
Alumocci-sisustuslevyt
R Mokki -seinävinyyli
Helatukun sisustuslevyt
Kensapuun mdf-välitilalevyt

Tasot ja levyt määrämitoilla, nauhoitettuina tai aihioina

Kalustepalveluumme kuuluvat määrämittaan sahatut sekä valmiiksi nauhoitetut ja työstetyt tasot ja välitilalevyt. Kaluste-Sarokas toimittaa myös täydet aihiot sekä tasoista että välitilalevyistä.

Nauhoittaminen viimeistelee levyn sivut, joten ne voi asentaa sellaisenaan paikoilleen. Valitsitpa tasollesi tai välitilaasi minkä materiaalin tahansa, Kaluste-Sarokas toimittaa lähes kaikki materiaalit toiveidesi mukaisilla mitoilla ja valituilla  työstöillä. Vain alumiinipintaiset kompostiittilevyt sekä vinyylit toimitamme täysinä levyinä tai paketteina.

Varaa suunnitteluaika työtasojen uudistamiseen

Varaa suunnitteluaika myymäläämme soittamalla numeroon02 250 5055, niin pääsemme toteuttamaan sinulle kestävät ja kauniit työtasot haluamaasi tilaan. Palvelemme niin yksityishenkilöitä kuin yrityksiä.

Voit tulla tutustumaan valikoimaan myös ilman suunnitteluaikaa, sillä työtasomateriaalit ovat nähtävillä myymälässämme. Kun kohtaat oikean tason, tunnet sen kosketuksella. Myymälässämme Turun Orikedolla sinua palvelevat ystävälliset kalustealan ammattilaiset, jotka auttavat sinua valitsemaan tilaasi sopivat kalusterungot ja oheistuotteet, jotka kestävät arkeasi ja katseita pitkään.

Kaluste-Sarokas Oy - Orikedonkatu 22, 20380 Turku

Ota yhteyttä »