Laaja valikoima kalusteheloja ja erikoissaranoita suoraan varastosta Turusta!

Kaluste-Sarokas tarjoaa laajan valikoiman kalusteiden lisätarvikkeita, heloja, saranoita, hidastimia ja vetimiä Turun Orikedon myymälästä.

Kerro meille, miltä unelmiesi kalustekokonaisuus tuntuu ja kuulostaa, niin valitsemme kanssasi runkojen, ovien ja sisusteiden lisäksi viimeisetkin nippelit, joilla varmistat kalusteiden pitkän käyttöiän sekä viimeistellyn lopputuloksen.

Tutustu kalusterunkoihin
Lue lisää kalusteovivalikoimasta
Viimeistele kalustekokonaisuus kodinkoneilla

Helat ja saranat yhteistyömerkkien laatumallistosta

Kaikkiin kalustekokonaisuuksiimme on saatavilla saranoita, erikoissaranoita, saranahidastimia, vetimiä ja aukipitolaitteita (mm. Aventos). Lisätarvikkeet viimeistelevät miellyttävän käyttökokemuksen, joten mietimme kanssasi pienimmätkin yksityiskohdat loppuun saakka.

Lisätarvikkeet ym. helat ovat toki saatavilla erikseenkin ostettuna. Voit siis tuunata myös olemassa olevia kalusteita esimerkiksi uusilla vetimillä tai uusia rikki menneet saranat.

Hahle
R Mokki
Helatukku
Carlo Casagrande
Helakeskus

Käytämme ammattitaitoisten yhteistyökumppaneidemme hela- ja saranavalikoimia, jotta varmistamme kestävimmän mahdollisen ratkaisun sinulle. Tule tutustumaan valikoimaamme ja mallistoihimme Turun Orikedon myymäläämme.

Miksi valita erikoissaranat ja -helaratkaisut?

Erilaisiin kalusteratkaisuihin suunnitellut erikoissaranat varmistavat sen, että kalusteet toimivat, kuten niiden pitää, sekä kestävät kovaa käyttöä keittiöissä, kylpyhuoneissa tai missä tahansa kalusteessa, niin kotitalouksissa kuin yrityksissä. Valikoimassamme ovat esim. erilaiset kulmakaappien saranat, lehtisaranat, lasiovensaranat, peilioven saranat, 155- ja 170-asteiset saranat, välisivun saranat, sisäänmenevät saranat sekä tietysti tavalliset päätysivunsaranat. Lähes kaikkia malleja saa hidastimella tai ilman sekä usealla eri aluslevyvaihtoehdolla.

Laaja valikoima suoraan varastossamme, Orikedolla. Mikäli jotain ei löydy heti, niin toimitamme kaikki yhteistyökumppaniemme valikoimasta löytyvät tuotteet myös tilauksesta.

Varaa suunnitteluaika

Voit varata helojen ja saranoiden suunnitteluajan erikseen tai voimme tehdä sen kalustesuunnittelun yhteydessä. Tärkeintä meille on toiveidesi mukainen kokonaisuus, joka vastaa arkesi vaatimuksia. Voit varata suunnitteluajan myymäläämme numerosta 02 250 5055. Laaja valikoima heloja ja saranoita on nähtävillä myymälässämme, johon voit piipahtaa milloin tahansa tutustumaan. Myymälämme sijaitsee Turun Orikedolla, jossa pidämme huolen siitä, että kalustekokonaisuutesi tai vaikka vain yksittäinen sarana ylittää odotuksesi päivästä toiseen.

Kaluste-Sarokas Oy - Orikedonkatu 22, 20380 Turku

Ota yhteyttä »