Ratkaisut kaikkeen kodin kalustamiseen
Soita meille: 02 250 5055

Liukuovet mittatilaustyönä

Kauttamme saat nopealla toimituksella tyylikkäät ja edulliset liukuovet, joilla on helppo sisustaa ja toteuttaa kodin säilytysratkaisut. Kaikki liukuovet valmistetaan tilauksesta Suomessa, asiakkaan toiveiden ja mittojen mukaan. Voit siis itse valita kehyksen mallin, värin sekä ovimateriaalin. Selaa kuvia liukuovista galleriassamme.

Mallistomme

  • Kabinetti
  • Toimitamme myös  "omaa mallistoa" nopeasti ja edullisesti, yhteistyössä alihankkijamme kanssa. Mallit ja materiaalit löytyvät myymälästämme.
  • Voit tutustua esimerkki- runkomalleihin tästä. Laadukkaat rungot valmistetaan edullisesti mittojen / toiveiden mukaan, jolloin asiakkaan ei tarvitse tyytyä kompromisseihin.

Lasi-, ja peiliovissamme on koko oven leveydeltä turvakalvo, joka estää sirpaleiden irtoamisen, mikäli peili tai lasi jostain syystä rikkoutuu. Liukuovien ylä- ja alakiskoja on saatavilla 1-, 2- ja 3-uraisena ja alumiinikehyksisiä ovia voidaan valmistaa jopa 160 cm leveinä. Ovien lisäksi saat kauttamme myös mittatilauksena valmistetut rungot.

Liukuovi on tyylikäs tilanjakaja

Liukuovia on helppo yhdistellä kaiken kokoisiin ja tyylisiin koteihin. Oven ei ole pakko olla vain esim. vaatekaapin suojana, vaan kaunis ovi toimii myös tilanjakajana: esim. välioven korvikkeena tai ison tilan jakamisessa. Tilanjako-ovia saa sekä ala- että yläkantoisena. Ideoidaan yhdessä parhaat ratkaisut kotiisi!

Yläkantavat tilanjako-ovet, kehyksettömät tilanjako-ovet, lisäksi osaa mallistostamme voi käyttää myös alakantoisena tilanjako-ovena.

Kaikilla ovimekanismeillamme on 10 vuoden toimintatakuu.

Kaluste-Sarokas palvelee maanantaista perjantaihin 9-17 Turun Orikedolla. Tervetuloa! 

Pyydä meiltä tarjous! 

liukuovet ja kaapiston
Liukuovet ja yhden päätylevyn
Liukuovet ja kaksi päätylevyä
Vain liukuovet
Alumiini
Valkoinen alumiini
Musta alumiini
Hopea teräs
Valkoinen teräs
Kattolevy
Sokkeli+pohjalevy
Pohjalevy (ilman sokkelia)
Taustalevy
Hyllyjä
Tankoa
Korit
Hidastinlaatikot
Hidastamattomat laatikot
Jotain muuta (lisätiedot viesti kenttään)
Kyllä (osoite + mahdollinen kerros, lisätietoa kenttään
Ei
Kyllä, pihalle (osoite lisätietoa kenttään)
Kyllä, sisällekannettuna (osoite + mahdollinen kerros lisätietoa kenttään)
Ei kuljetusta, noudan itse